Uno-kjøkken

UNO FORM
– Skandinavias mest ettertraktede kjøkken

Ovalens leiligheter blir utstyrt med uno form-kjøkken, en dansk designklassiker skapt av Arne Munch.

Med et markant design-, reklame- og forretningstalent og stor idérikdom revolusjonerte Arne Munch på slutten av 1960-tallet hele den danske og skandinaviske kjøkkenbransjen. Han konstruerte en kube på 60 x 60 x 60 cm. Den kvadratiske modulen gjorde det mulig å snu og vende på modulen etter brukerens behov og rommets innredning, og slik skapte de harmoniske målene et estetisk vellykket møbel. Et italiensk sofabord ga Munch ideen til Uno forms karakteristiske lamellskuffefronter, og avskaffet dermed håndtakene på kjøkkenet – også det var en revolusjon. Og navnet på kjøkkenet avspeiler selvsagt enkelheten. Designet var basert på én form – på latin heter det «uno form».

Uno form kler og utfyller sådan den gjennomførte design- og arkitektur-linjen i Ovalen. Det er en eksklusiv og sofistikert kjøkkenløsning som kler deg som har sansen for rene linjer, lekre materialer og et sterkt individuelt look.

AVANTGARDE
”Essence of purity”

N-series er den enkle og minimalistiske serien fra uno form, kjennetegnet av rene og systematiske linjer på kjøkkenet. N-series tilbyr full håndtaksløshet med enten mekanisk trykkeåpning eller elektrisk servodrive og kan slik sett fremstå helt skulpturelt og rent i uttrykket. Når alt er på plass og for hånden, er det moro å lage mat. Derfor tilbyr vi mange forskjellige skuffeinnredninger som passer til enhver families liv på kjøkkenet.

uno form´s skuffesystem er i N-series en kryssfinérskuffe i bjørk som standard – utstyrt med fullt uttrekk og soft-close.