Om leilighetene

Ovalen er for folk som liker å bo midt i bylivet. I en balanse mellom det urbane og det maritime, rammet inn i tidløs arkitektur i en by som er i transformasjon.

Bygget snor seg elegant langs bryggekanter, med ovale former og moderne fasader. Bakkeplanet blir forbeholdt næring, mat og kultur. Den høye førsteetasjen er dekket av glassfasader og gir et nesten svevende inntrykk av de over-stående seks planene. Ovalen består av 55 boliger i størrelser fra 79 til 250 m². Gjennomgående leiligheter sørger for gode lysforhold fra morgen til kveld. Godt hjulpet av solen: er den oppe skinner den på Ovalen. På sjøsiden nytes fjord- og fjellutsikt, på by-siden kan liv i den unike parken ses fra balkongen. Parken til Ovalen er unik og fantastisk. Den bukter seg i sti fra den grønnkledde takterrassen ned til det opphøyde parkområdet foran leilighetene. Parkens plassering på andre plan gir en fredelig og harmonisk atmosfære.

Urtehagen for grønne fingre

De romslige balkongene på Ovalens byside gir rom for både blomster og urter. Den opphøyde og fredelige parken til Ovalen vil få et ekstra frodig hjørne. Grønne fingre trenger ikke å hvile seg selv om man kvitter seg med den tradisjonelle hagen. Urtehagen vil foruten å gi gode supplementer til salater og middagsretter også danne gode naboskap. Hva er vel koseligere enn å plante, luke, pleie og høste urter sammen med venner som har samme lidenskap og hobby?