Sandnes sentrum

Sandnes sentrum - Ovalen

Sandnes sentrum

Urban Transformasjon

Havnepromenaden langs fjorden blir Sandnes urbane fullendelse med vekt på kvalitet og høye miljøambisjoner. Med grøntområde utformet som en sjøeng, havnepromenade, uteservering, utendørs svømmebasseng, bytorg, lekeplass og en stor sportsplass blir området levende og attraktivt for både beboere og turgåere.

Havneparken og havnepromenaden transformerer Sandnes sentrum fullstendig. Området kan lett sammenlignes med Aker brygge. Her kan du nyte, bo, spise og shoppe.

Det har blitt sagt at for å være en skikkelig by – så må byen tilby mat fra hvert et verdenshjørne, ha et flott kulturhus med kulturtilbud innen teater, kunst og helst opera, alltid ha en festival på gang – og til slutt – være vertskap for verdenselitens rulleski-løp midt på sommeren. Sandnes oppfyller selvfølgelig alle disse krav og vel så det.

Norges syvende største by er i transformasjon og det merkes. Langs bryggekanten i Sandnes sentrum dukker det opp den ene gode restauranten etter den andre. Mondo, etablert av Charles Tjessem i 2016, er nærmeste nabo til Ovalen. Restauranten byr på mat fra hele verden og nyter fantastiske lokaler, både inne og ute.